Badut

Want Allan & Friends' Studios' Badut at your event in Kuala Lumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), the Klang Valley, Selangor, or elsewhere in Malaysia? Contact us todayContact us today.

Badut Allan & Friends

Allan Yong, pengasas dan pemilik Allan & Friends, sudah menceburi perniagaan pembadutan sejak 1995-lebih daripada 20 tahun. Beliau telah melatih lebih daripada 40 orang badut di dalam kemahiran pembadutan, termasuk teknik solekan, watak kebadutan, penjagaan kanak-kanak dan mempamerkan watak yang seronok. Beliau dan badut beliau telah mengadakan banyak persembahan pembadutan untuk parti kanak-kanak, acara-acara korporat, karnival, dan juga perdana menteri!

Pengalaman dan kepiawaian Allan membuat Allan & Friends’ Studios salah satu daripada pembekal badut yang terbaik di Malaysia. Setelah badut beliau memakai solekan dan pakaian, mereka berusaha untuk membawa senyuman kepada semua. Mereka sentiasa berhasrat untuk menjadi lebih canggih daripada badut-badut yang lain. Allan & Friends’ Studios mempunyai pelbagai kategori badut yang diajar kemahiran yang berbeza mengikut bakat mereka.

Tidak kiralah sama ada acara anda majlis hari jadi kanak-kanak, karnival, pameran perdagangan, pesta, bazar, atau acara korporat, anda tidak akan menyesal dengan pilihan badut dari Allan & Friends’ Studios!

Want Allan & Friends' Studios' Badut at your event in Kuala Lumpur (KL), Petaling Jaya (PJ), the Klang Valley, Selangor, or elsewhere in Malaysia? Contact us todayContact us today.

Sweetie de Clown
Snowball de Clown a.k.a. Alex the Magician
Andy de Clown
Blink Blink de Clown
Clown On Unicycle
Johnny de Clown
Singing Clowns
Sugar the Magical Balloon Clown
The Acting Clown
Balloon Entertainer
Piggy the Clown
Isaac the Clown
Ervinn the Clown
< Back to all services

Hierarchy of Clowns, Magicians, & Other Talents